Päivystys 247
Hinaus & Tiepalvelu

247 päivystysnumero » 010 418 2880 yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Päivystysnumero

Nopea apu kiireellisissä tapauksissa.

010 418 2880

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Nopea apu tien päälle

Mikä tahansa estääkin liikkumisesi, tulemme auttamaan. Me tiedämme mitä vakuutus korvaa ja hoidamme vahinkotilanteessa tarvittavat asiat puolestasi. Monipuolinen hinauskapasiteettimme varmistaa, että hoidamme ensiluokkaisella ammattitaidolla kaikki pyörillä liikkuvat ajoneuvot moottoripyöristä raskaaseen kalustoon. Kun kaipaat apua tien päälle, soita meille, niin olemme jo matkalla.
Henkilöautot ja kevytajoneuvot

Vahinkotilanteessa voit soittaa aina ensin meille, toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Saat avun nopeasti paikalle. Me huolehdimme ajoneuvosi lisäksi myös sinusta ja matkustajista. Järjestämme paikalle sijaisauton tai pääset kyydissämme pois tien päältä. Jos vakuutuksesi ei korvaa sijaisautoa, saat sen kauttamme edullisemmin kuin itse tilaamalla ja hinnan tietoosi aina etukäteen. Huolehdimme, että matkasi jatkuu mukavasti.

Raskas kalusto

Tarjoamme alueen ammattitaitoisimman ja nopean hinauspalvelun, jotta minimoit vahingot. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa ja hoidamme vahinkotilanteessa kaiken tarvittavan puolestasi. Monipuolinen kalustomme ja osaaminen varmistavat, että toimimme sujuvasti kiperimmissäkin paikoissa.

Huom.
Autoliiton jäsen!

Jos olet Autoliiton jäsen tai Plus-jäsen, löydät oman palvelunumerosi jäsenkortistasi.

Tiepalvelu

Tulemme apuun tien päälle, mikä ikinä estääkin liikkumisesi. Avaamme autosi ovet, vaihdamme polttoaineen, autamme rengasongelmissa, annamme käynnistysapua ja tulemme vaihtamaan uuden akun autoosi 24/7. Useimmiten pystymme hoitamaan myös pienet viat saman tien. Mikäli jostain syystä ongelmaan ei löydy tien päällä vastausta, avustamme matkan jatkamiseen liittyen: Selvitämme ensin, mihin autosi on kannattavinta hinata. Pääset kyydissämme pois tien päältä ja tarvittaessa tilaamme taksin. Toimitamme halutessasi sijaisauton paikan päälle – saat sen kauttamme edullisimmin, mikäli vakuutuksesi ei sitä kata.

Logo Autoliitto

    Jätä soittopyyntö

    Kiireettömissä tapauksissa otamme yhteyttä 24 h kuluessa.