Päivystys 247
tarjoaa nopeaa ja luotettavaa hinauspalvelua Lappeenrannassa

247 päivystysnumero » 010 418 2880 yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Hinauspalvelu 247 tarjoaa luotettavaa ja nopeaa apua, kun autossasi ilmenee ongelmia tiellä ja tarvitset hinauspalvelua Lappeenrannassa. Paikallisena toimijana tunnemme Lappeenrannan tiet kuin omat taskumme ja saavumme luoksesi nopeasti. Oli kyseessä sitten renkaan puhkeaminen, akun tyhjeneminen, auton oven avaus tai jokin muu ongelma, pyydä meidät paikan päälle.

Hinauspalvelu 247 auttaa niin pienten kuin suurien ajoneuvojen hinauksessa. Mopot, moottoripyörät, mopoautot, henkilöautot, pakettiautot ja raskas kalusto – kaikki kulkevat kyydissämme turvallisesti. Soita numeroon 010 418 2880, kun tarvitset
hinauspalvelua Lappeenrannassa. Palvelemme viikon
jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

Hinauspalvelun hinta Lappeenrannassa?

Kun auto tekee stopin ja jättää tienpäälle, tulee ensimmäisenä mieleen paljonko hinaus maksaa. Hinauspalvelun hintaan vaikuttavat mm. hinauksen ajankohta sekä siihen käytetty aika. Tavallisimmin kuitenkin auton kaskovakuutukseen kuuluu myös hinauspalvelu, jolloin hinaamme auton lähimmälle korjaamolle ja laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Huomioithan, että vakuutusyhtiöiden korvauskäytännöt voivat vaihdella, joten tarkistathan oman vakuutuksesi käytännöt.

Tarvitsetko nopeasti apua? Tilaa meiltä hinausauto Lappeenrantaan ja lähiseuduille

Hinauspalvelu 247 on paikallinen toimija, joten kun tarvitset hinausautoa Lappeenrannassa, olemme hetkessä jo aivan kulman takana. Toimintamme on nopeaa ja luotettavaa. Hinausautomme vie autosi pois ja ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat sinusta ja muista matkustajista. Soita 010 418 2880 tai laita viestiä, kun tarvitset hinausautoa Lappeenrannassa.

Luotettavaa ja nopeaa palvelua

Huolehdimme sinusta ja autostasi.

    Jätä soittopyyntö

    Kiireettömissä tapauksissa otamme yhteyttä 24 h kuluessa.