Hinauspalvelu 247
– takuuvarmasti ripeää hinauspalvelua Imatralla

247 päivystysnumero » 010 418 2880 yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Tyssäsikö matkanteko? Hinauspalvelu Imatralla auttaa

Kun kohtaat autosi kanssa ongelmia kesken matkanteon, tarjoaa Hinauspalvelu 247 luotettavaa ja nopeaa hinauspalvelua Imatralla. Paikallisuus on valttimme ja meiltä saat palvelua ripeästi missä päin Imatraa oletkaan. Autamme sekä isojen että pienempien ajoneuvojen kanssa, sillä hinauspalvelumme kuljettaa kulkuneuvot aina moposta raskaaseen kalustoon.

Hinauspalvelumme Imatralla auttaa myös,
mikäli rengas puhkeaa, akku tyhjenee tai
auton ovi pitää avata. Soita numeroon 010 418 2880,
kun tarvitset apua. Hinauspalvelumme Imatralla
palvelee vuorokauden ympäri,
viikon jokaisena päivänä.

Päivystämme 24/7 – soita ja tilaa hinausauto Imatralle

Kun tarvitset hinausautoa Imatralla, soita meidät apuun! Olemme paikallinen toimija ja pääsemme paikalle nopeasti. Hinauspalvelun ammattilaisemme ovat koulutettuja ja kokeneita, he hoitavat tehtävänsä turvallisesti ja tehokkaasti. Soittaessasi meille, arvioimme tilanteen ja valitsemme parhaiten autollesi sopivan hinausauton ja saavumme paikalle. Hinausauto hinaa autosi lähimmälle korjaamolle, ja me huolehdimme sinusta ja muista matkustajista.  

Hinausauton tilaaminen meiltä on helppoa ja nopeaa. Päivystysnumeromme 010 418 2880 päivystää 24/7. Soita ja tilaa luotettava ja turvallinen hinausauto Imatralle – me hoidamme loput! 

 

Hinauspalvelun hintaan vaikuttaa mm. hinauksen ajankohta  

Auton hinauspalvelu kuuluu useimmissa vakuutuksissa kaskovakuutukseen. Tällöin hinaamme autosi lähimmälle korjaamolle ja laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Vakuutusyhtiöiden korvauskäytännöt kuitenkin vaihtelevat, joten tarkistathan mitä palveluita omaan vakuutukseesi sisältyy. Mikäli vakuutukseesi ei kuuluu hinauspalvelua, tulee hinaus maksaa itse. Hinauspalvelun hintaan vaikuttavat mm. hinauksen ajankohta sekä siihen käytetty aika.

Soita  010 418 2880 ja kysy tarkempi hinauspalvelun hinta meiltä!

Hinauspalvelu Imatralla

Paikallisena toimijana hinausautomme saapuu nopeasti paikalle.

Älä stressaa, vaan soita Hinauspalvelu 247 avuksi

Auton rikkoutuminen voi olla stressaava ja turhauttava kokemus. Yleensä auto vielä hajoaa silloin, kun on kiire tai muuten hankala tilanne. Hinauspalvelu 247 tarjoaa apua nopeasti, kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Meillä on kattava hinausautokalusto, joilla ammattilaisemme hoitavat hinaamisen turvallisesti ja tehokkaasti, minimoiden muut vahingot.

    Jätä soittopyyntö

    Kiireettömissä tapauksissa otamme yhteyttä 24 h kuluessa.