Päivystys 247
Nopea apu kiireellisissä tapauksissa.

247 päivystysnumero » 010 418 2880 yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Auton ovet lukossa ja avaimet sisällä?

Avainten jäädessä lukossa olevaan autoon ei ole aihetta paniikkiin tai hätään. Kun avaimet ovat lukitussa autossa, on nopein ja turvallisin ratkaisu soittaa paikalle ammattilainen avaamaan lukkiutuneet auton ovet. Käytössämme on auton ovien aukaisuun tarkoitetut erikoistyökalut, joiden avulla auton ovet saadaan auki ilman lisävahinkoja.

Kuinka paljon auton oven avaus maksaa? Soita meille, niin osaamme puhelun aikana antaa sinulle hinta-arvion.

Auton ovien avauspalvelu sisältyy Autoliiton Plus- ja Premium jäsenyyteen. Autoliiton jäsen – ota yhteyttä Autoliiton 247 päivystysnumeroon: 0800 180 081 Puhelun hintatiedot: 30 snt/min + pvm/mpm.

Useimmiten vakuutusyhtiöiden kaskovakuutukset korvaavat auton ovien avauksen, vaikka auto olisi omassa pihassasi. Oman vakuutusturvan kattavuuden selvittäminen on helppoa – soita meille niin tarkastamme korvaako vakuutusyhtiösi oven avauksen.

Auton avaimet hukassa?

Mikäli auton avaimet ovat joutuneet kokonaan hukkaan, voit kääntyä meidän puoleemme. Olipa kyseessä mekaaninen avain tai kauko-ohjattava avain, teemme uusia auton avaimia useimpiin automalleihin. Myös auton avaimen kopiointi onnistuu, mikäli toinen auton avaimista on tallessa. Uusi avain kadonneen tilalle täytyy yleensä tilata merkkiliikkeessä, ja uuden avaimen saamiseen voi pahimmillaan mennä useita viikkoja. Meiltä uuden avaimen tekeminen onnistuu parhaimmillaan muutamassa tunnissa.

Jos auton avain on hukassa, soita meille niin selvitetään, voimmeko tehdä uuden avaimen juuri sinun automalliisi.

Huom.
Autoliiton jäsen!

Jos olet Autoliiton jäsen tai Plus-jäsen, löydät oman palvelunumerosi jäsenkortistasi.

    Jätä soittopyyntö

    Kiireettömissä tapauksissa otamme yhteyttä 24 h kuluessa.